annonces mobile

mercredi 29 avril 2020

Mikrobølger: Hvordan ville en tankemaskin fungere?

Teknologier: Alle nødvendige teknologier eksisterer separat fra hverandre: Kontrollen av ionebølger lar oss høre tanker fra hjerne til hjerne. Stemmegjenkjenningsteknologi lar deg styre en datamaskin eksternt med tale. Dette er tilfellet for blinde. Stemmesynteseteknologi lar deg gå fra tale til å skrive tegn. mer ofte kalt "talesyntese" blant engelsktalende. Teknologien til en dynamisk katalog med tjenester har eksistert i mange år på Internett. Hennes navn er D.N.S. for dynamiske navnetjenester. Teknologien for å lokalisere et individ eksisterer med GPS. Eierteknologien til en enkeltperson eller en enkelt juridisk enhet på internett gjøres pålitelig takket være settet med teknologier kalt IPV6. mikrobølgekort eksisterer hos flere leverandører og tillater å betjene et system som jeg skal skrive. Systemet: Kommunikasjon foregår mellom enheter eller enkeltpersoner som skriver tankene sine i dialog. Fra en hjerne til et terrestrisk stafett, fra et jordrelé til mikrobølgenettverkskortet. Den sammenflettede lyden av tjenester: kataloger, søkemotor, osv. Fortsettelsen flyter fra kilden og har mikrobølgeovn-nettverkskort til stafett og stafett til den andre enheten. systemet er åpenbart mer eller mindre kryptert avhengig av økonomi eller gaveutveksling gjennom et litterært samfunn. Dette for å beskytte individet: at han forblir mester gjennom hele sitt liv i sitt litterære korpus. Det er nødvendig å garantere, gjennom bilaterale avtaler mellom stater, produksjonsverktøyets ikke-overførbarhet, fra det begrensede partnerskapet mot oss. For et europeisk og minnesamfunn: eller hvordan lovfeste de nye hyperfrekvensmediene. Hvordan er det som bølger? De er mikrobølgeovn som WiFi bortsett fra at disse radiobølgene også er Magneto-Ionic. dvs. både som våre magnetiske og ioniske hjerner. Vær utmerkede egenskaper for å kjenne tankene våre.

Hvilket samfunn skal vi? Vi beveger oss mot et stadig mer minneverdig samfunn siden det skrevne ordet. Så lar radio og fjernsyn disse kollektive mediene, en til N-lyttere, formidling av kultur. En akselerasjon fant sted i de nitten åtteåtte årene med ankomsten av Internett til Europa. Denne akselerasjonen er kombinert med en individualisering av kulturen. Det vi foreslår er å individualisere radioen og derfor frigjøre den. På den annen side og ved å holde individuell eiendom samlet. Å dele og forevige av individ: siden senderne står fritt til å utgjøre seg i selskap eller ikke.

Men er alltid til døden de individuelle produsentene som ikke kan gi hele sin litterære produksjon: vi må garantere denne kollektive kjennetegn ved lov. Nyheten i et nøtteskall er at den produserte kapitalen er garantert av et individ, den er ikke overførbar bortsett fra gjennom regler og beskyttelse av individuell frihet og handelsrett. Derfor underlagt lovgivning. Denne garantien tillater også demokratiet i systemet. Det er derfor suverene lover om rettferdighet og frihet i denne økonomien som avventes av medborgere. Demografisk endring som genererer helsebehov. Dette systemet er en god krykke mot Alzheimers sykdom og mot revisjonisme. Fra hodet til senderpolen og fra polet til nettverkskortet endrer ingenting i forhold til dagens system. Endringen gjøres mellom nettverkskort: vi vil sette inn programvare og deres tjenester her. Hva er innholdssertifiseringskjede. Kort sagt handler det om å kryptere innhold. Sørg deretter for overvåking av innholdet og privatisering av det gjennom korrespondanseprosessen. Hva vi legger som permanente data for å sikre tjenestene til denne private eller offentlige korrespondansen: stedet for opphavsmannen til denne korrespondansen, disse GPS-koordinatene, klokkeslettet med den eksakte datoen, navnet på enheten som eier strømmen, ofte en lovlig sammensatt person eller juridisk enhet, navnet på publikumsgruppen: individ, selskap eller gruppe av enkeltpersoner eller juridisk person (er). Valg av utvekslingsmetode: donasjoner, godtgjørelse. En mulighet for mer bokstavelig og intellektuell eiendomsorientert endring. Alt dreier seg om spørsmålet om den tiden det foregår eller ikke, tre bevegelser.

Første bevegelse, intellektuell eiendomstid har blitt diskutert i Europa og andre steder. Hva er de bilaterale eller globale avtalene?

Andre sats: tid for diskusjon. Økonomien skyldes to fakta, de er uuttømmelige og raske.

Tredje bevegelse tidspunktet for gyldigheten av krypteringen. Faktisk er nøklene flere

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire